Informatie

Maatwerk

Wij leveren een maatwerkpakket zoals bij jullie past. Een professionele benadering voor de school die alles goed geregeld wil hebben.

Wij staan graag klaar om de leerlingen van jullie te fotograferen naar jullie wensen. Jullie bepalen welk foto-pakket er wordt geleverd aan de leerlingen. Bij de individuele foto’s kunnen jullie kiezen uit een portretfoto, een posefoto of zelfs een duo-pakket met beide opnames. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment achtergronden waar jullie een keuze uit kunnen maken. Ook voor de klassenfoto’s zijn er diverse opties; een groepsfoto, een koppenfoto, een compilatiefoto of een kubusfoto!

Ook vandaag hebben we een compleet en gevarieerd aanbod. Klik hier voor een aantal voorbeelden. Uiteraard zijn er ook diverse andere pakket-samenstellingen met andere formaten en uitvoeringen mogelijk.

Professionele Kwaliteitsfoto's

Onze fotografen zijn vakmensen. Zij stellen de kinderen op hun gemak, maken op het juiste moment de foto en zijn daarmee met recht de "makers van blijvende herinneringen". Zo zijn er inmiddels al families met 3 generaties schoolfoto’s van Cegemmobiel op de schoorsteenmantel!

Digitaal

Uiteraard werken wij inmiddels volledig digitaal. Dit levert zowel bij de opname als bij het afdrukken van de foto’s een enorme flexibiliteit op. Zo kunt u op aanvraag meteen aan het eind van de schoolfoto-dag al de digitale bestanden van onze fotograaf ontvangen.  Zodat jullie de portretfotootjes van de leerlingen kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de leerlingenadministratie.

Afhandeling Schoolfoto's

Ook voor de afhandeling van de schoolfoto's hebben we diverse opties:

Op school geleverd en online afgerekend
Nadat de foto’s op school geleverd en uitgedeeld zijn kunnen ouders op onze betaalwebsite het op voorhand afgesproken pakketje gemakkelijk betalen. Ook kunnen ze hier talloze extra producten bestellen. Voor eventuele retourfoto's plaatsen wij een foto-retour-bak op school.

Volledig online
Als u als school voor volledig online kiest, mailen wij de ouders nadat de foto’s gemaakt en gecorrigeerd zijn een inlogcode voor onze website. Hier kunnen zij de foto’s bekijken, zelf een pakket samenstellen en extra producten bestellen.

Online bestellen op school uitgedeeld
Mochten jullie liever niet hebben dat wij een email naar de ouders sturen dan kunnen wij ook brieven met de inlogcode voor de website bij jullie op school leveren, ook met deze inlogcode kunnen ouders de foto’s bekijken, een pakket zelf samenstellen en extra producten bestellen.

Gratis extra's

Naast onze pakketten kunnen wij in overleg diverse extra's leveren:

- digitale portretfoto’s: na fotografie sturen wij jullie een link met de digitale foto's, die jullie kunnen gebruiken voor jullie administratie-programma;
- teamfoto 13/18 cm en individuele foto’s van de leerkrachten;
- een afscheidsfoto voor groep 8 20/28 cm in een map.