Voor Ouders

Tips & Tricks

De achtergrond
Vaak krijg je van school informatie over de achtergrond. Hou met die achtergrond rekening bij de kledingkeuze. Een witte of lichte achtergrond? Dan liever geen witte of lichte kleding, om te voorkomen dat je kind wegvalt tegen de achtergrond. En een drukke achtergrond? Kies dan liever rustige kleding. Zo kun je inspelen op de setting om ervoor te zorgen dat je kind goed matcht.

De haren
Voor meisjes is het haar helemaal strak naar achteren soms minder mooi omdat ze dan soms op de foto kaal lijken. Kies dus liever voor een kapsel waarbij het haar deels te zien is.

De hals
Vaak staat alleen het gezicht en de hals op de foto. Kleding met een kraagje of een leuke ketting kunnen er daarom voor zorgen dat je kind er net iets meer “aangekleed” uitziet.

Stem de kleding van broertjes en zusjes af
Gaan je kinderen ook samen op de foto? Stem hun kleding dan op elkaar af. Dat hoeft niet perse helemaal dezelfde kleur te zijn. Maar een beetje matching is wel zo leuk.

Afhandeling Schoolfoto's

Zodra wij de foto's verwerkt hebben sturen wij de foto's of de inlog-gegevens naar school toe. Volg de instructies op het begeleidend schrijven voor de betaling en/of bestelling van de schoolfoto's. Als je de geleverde foto's niet wenst te behouden, kun je deze retourneren middels de instructies op het begeleidend schrijven bij de geleverde foto's.

Vragen?

Stuur onze klantenservice een email: hulp@printjefoto.nu
Bellen kan natuurlijk ook: onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 9:00 - 12:00 uur: 0850-212673.